Bouwcenter De Gelder: bouwmaterialen die de tand des tijds doorstaan

Alleen de beste materialen
Droomt u van een huis dat na tien jaar nog altijd geen gebreken telt? Of van een oprit die na vijf jaar nog altijd plassenvrij is? Dan bouwt u maar beter met kwaliteitsmateriaal. Dat vindt u bij Bouwcenter De Gelder. U ontdekt alleen de beste materialen, zodat u zeker bent van een degelijke ruwbouw.

 

Dakmaterialen in Kalken
Zoekt u voornamelijk dakmaterialen? Dan trekt u het best naar onze winkel in Kalken. Die is gespecialiseerd in welvingen en dakmaterialen. Maar wees gerust, u vindt er ook alle andere bouwmaterialen.

 

Vloeren en tegels in Dendermonde
Wilt u natuurstenen vloeren? Dat is de specialiteit van onze winkel in Dendermonde. En vindt u niet meteen de tegel die u zoekt? Dan ontwerpt u die toch gewoon zelf? U geeft de afmetingen door, en wij leveren.

 

Bouwmaterialen aan huis
Passen die bakstenen niet in uw wagen? Dat begrijpen we. Daarom leveren we uw aankoop netjes bij u thuis. Doet u een kleinere aankoop? Ook dan maakt u uw handen niet vuil, want we leggen ze persoonlijk in uw wagen. Hebt u geen idee hoe u die nieuwe gootsteen aansluit? Dan geven we u alvast het nummer van een betrouwbare aannemer mee.

 

Aarzel niet ons te contacteren voor extra informatie over onze producten of breng een vrijblijvend bezoekje aan onze showroom.